Den här helgen har jag spenderat tid att skotta snö ur hundgårdarna. Något som behövts under en tid, gubben har gjort någon seriös insats men det finns fortfarande kvar mer som kan göras. Därför har jag gjort en insats i det under gårdagen och tänkte göra någon ytterligare insats under dagen för det.

Hälsenan läker, jag gör de övningar som jag blir tilldelade av sjukgymnast men just nu känns det som att allt står stilla. Övningarna gör ont, och det gör inte mindre ont nu efter att jag genomfört det under någon vecka. Det gjorde det förra omgången och då höll jag motivationen uppe att fortsätta. Nu fortsätter det att göra åtminstone lika ont. Jag tappar motivationen. Samtidigt vill jag så snart som möjligt upp på släden igen, dels för att det är underbart att stå på släden men också för att hundarna ska få bättre träning är vad som nu blir av.

Men i väntan på att foten ska bli tillräckligt bra för att köra hund igen så får jag sysselsätta mig på andra sätt. Den här helgen blev det genom att skotta hundgårdar, sen fick Lee komma in ett tag och han heltrivs med det (även om det inte syns på bilden)!